Lukács Team Kft.

A Lukács Team Kft. 2010-ben alakult magyar tulajdonú családi vállalkozás, melynek alapítója Lukács Zoltán (biológus – parazitológus) több, mint harminc éves szakmai tapasztalatra tett szert a kártevőirtással kapcsolatosan. A másik két tulajdonos (ifj. Lukács Zoltán és Lukács Zoltán Lukács) is képzett szakember.

Munkavégzésünk során a fő szempont a magas színvonalú kártevőmentesítés, legyen szó irtószeres kezelésről vagy monitoring rendszer ellenőrzéséről. Jellemző ránk a diszkréció, a rugalmasság és a hatékony munkavégzés.
Az évek során szerzett tapasztalatoknak köszönhetően nem jelent gondot az integrált kártevőmentesítés sem. A szigorú auditok alkalmával a rovar – és rágcsálómentesítés mindig magas pontszámot kap annak köszönhetően, hogy naprakész ismeretünket átadjuk partnereinknek és együtt megoldjuk az esetlegesen felmerülő kérdéseket, problémákat.

Fontos számunkra a jó hírnevünk megőrzése, így a lakossági megrendelésektől kezdve az állandó partnereinken át arra törekszünk, hogy munkánkat a tőlünk telhető legjobban végezzük, mint szakmailag, mint emberileg.